TOYS_8.2-01
Trixie® Ninica z držalom za dude Mrs. Rabbit
18,95 15,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,16.

Dodaj v košarico

Trixie® Ninica z držalom za dude Mrs. Rabbit

15,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,16.

-20%

Trixie® Ninica bo služila dvema namenoma. Najprej bo postala nova prijateljica vašega malčka, ki ga bo spremljala na vsakem njegovem koraku in ga potolažila, ko bo vaš malček v stiski. Hkrati pa bo poskrbela, da se dudica ne bo izgubila, saj jo lahko enostavno pritrdite na ninico.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Ninica je vsestranska. Zagotovo bo postala nova najboljša prijateljica vašega malčka, ki ga bo spremljala na vsakem njegovem koraku in ga potolažila, ko bo vaš malček v stiski. Hkrati pa bo poskrbela, da se dudica ne bo izgubila, saj jo lahko enostavno pritrdite na ninico in ste nato brez skrbi.

Blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: sprednji del ninice 100% bombaž, zadnji del ninice 100% poliester

Dimenzije: 37 cm x 16 cm

Navodila za vzdrževanje: Pranje na 30°C

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Ninica z držalom za dude Mrs. Rabbit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja