Trixie® Otroška podolgovata torba Mr. Dino
42,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 34,36.

Dodaj v košarico

Trixie® Otroška podolgovata torba Mr. Dino

42,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 34,36.

Sprehod, izlet ali obisk vrtca? Otroška podolgovata torba znamke Trixie® je idealna sopotnica malčka na vsaki njegovi pustolovščini.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

S prikupno Trixie® otroško podolgovato torbo bo vaš malček doživel vsako dogodivščino. Na zunanji strani ima en majhen predal, kamor bo lahko shranil najpomembnejše stvari. V notranjosti pa ga čaka velik prostor za vse ostalo, kar želi malček vzeti s seboj na pot. Zraven vsega je nahrbtnik vodoodbojen, tako, da bo prišel v uporabo v sončnem in deževnem vremenu.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž z vodoodbojnim premazom
Dimenzije: 45 cm x 22 cm

Brand

Trixie®