Trixie® Peresnica Rectangular Mrs. Cat
18,95 15,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,16.

Dodaj v košarico

Trixie® Peresnica Rectangular Mrs. Cat

15,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,16.

-20%

Trixie® Peresnica bo poskrbela, da bo imel vaš malček vse svoje barvice in voščenke vedno lepo pospravljene. Kombinirajte jo k Trixie® nahrbtniku, mini nahrbtniku ali torbi.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popoln dodatek za ustvarjalne malčke

Peresnica je nujen dodatek vsakega šolarja ali vrtčevskega malčka, saj so tako barvice in voščenke vedno lepo pospravljene in se jih lahko enostavno odnese kamorkoli. Trixie® Peresnico Rectangular lahko kombinirate k Trixie® nahrbtniku ali torbi, da bo njeno prenašanje še lažje.

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: vodoodbojni akrilni premaz; tkanina: 60% recikliran bombaž, 35% bombaž, 5% viskoza; podloga: 85% recikliran PES, 15% bombaž
Dimenzije: 18 x 4 x 12 cm
Navodila za vzdrževanje: Očistite s krpo.

Brand

Trixie®