Trixie® Termo torba za malico Mr. Dino
26,95 21,56

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,56.

Dodaj v košarico

Trixie® Termo torba za malico Mr. Dino

21,56

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 21,56.

-20%

Njami! S Trixie® termo torbo bo malica še bolj okusna, saj bo le-ta ostala vroča ali mrzla – takšna, kakšno želite. Zabavne in prikupne živalice pa bodo poskrbele, da jo bodo malčki z veseljem vzeli s seboj na pot.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Okusna malica za na pot

Sedaj lahko otroci uživajo malico skupaj s prikupnimi Trixie® živalskimi prijatelji. Termo torba zadržuje toplo ali mrzlo hrano, hkrati pa ima na zunanji površini premaz, ki torbo naredi vodoodporno. Zadrga in držalo jo naredita še bolj priročno, v notranjosti se pa skriva prostor, kjer lahko zapišete otrokovo ime, da se torba ne izgubi. Na zadnji strani ima še majhen žepek, v katerega lahko spravite piškot ali prigrizek, ki ne rabi zadržati temperature. V torbo se prilega tudi Trixie® steklenička!

Vrhunska blagovna znamka, ki navdih črpa iz otroške domišljije

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: vodoodbojni akrilni premaz; tkanina: 60% recikliran bombaž, 35% bombaž, 5% viskoza; podloga: 85% recikliran PES, 15% bombaž
Dimenzije: 21 x 15 x 17 cm
Navodila za vzdrževanje: površinsko čiščenje

Brand

Trixie®