Trixie® Sestavljanka s števili
12,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,36.

Dodaj v košarico

Trixie® Sestavljanka s števili

12,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,36.

Naučiti se šteti do deset je zabavno! Teh 10 različnih sestavljank za štetje s prijaznimi živalskimi obrazi zagotavljajo, da se bo vaš otrok zabaval med učenjem štetja.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Barviti koščki sestavljanke bodo otrokom pomagali prepoznati in si zapomniti vse številke.

Ne samo, da se bodo naučili šteti do deset, otroci bodo krepili svoje motorične sposobnosti, medtem ko bodo sestavljali prave koščke te barvite sestavljanke. Ta igra je narejena iz močnega kartona FSC © in sojinega črnila.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Sestavljanka s števili”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja