UPPAbaby® Obojestranska podloga za otroški voziček Vista/Vista V2/Cruz/Cruz V2, Ridge Declan
49,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 37,46.

Dodaj v košarico

UPPAbaby® Obojestranska podloga za otroški voziček Vista/Vista V2/Cruz/Cruz V2, Ridge Declan

49,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 37,46.

Zaščitite športni sedež pred umazanijo z obojestransko sedežno podlogo.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zaščita in udobje

Oblazinjena, dvostranska podloga malčku zagotavlja udobje, hkrati pa ohranja vaš voziček čist. Podlogo se enostavno namesti na voziček. Izdelana je iz vodoodpornega materiala in udobnega in toplega flisa. Podlogo lahko preprosto operete v pralnem stroju.

Visok standard inovativnosti in sloga

UPPAbaby® je inovativno ameriško podjetje, ki daje velik poudarek na to, kako otroku ponuditi večje udobje in varnost. UPPAbaby® premika meje na številnih ravneh in ponuja visoke standarde inovativnosti in sloga, ki jih iščejo zahtevni starši.

Brand

Uppababy®

UPPAbaby je inovativno ameriško podjetje s poslanstvom ustvariti visokokakovostne izdelke za dojenčke. Nenehno iščejo načine, kako bi njihove vozičke in otroške izdelke naredili lažje, uporabnejše in enostavnejše za uporabo. Velik povdarek dajejo na to kako otroku ponuditi večje udobje in varnost. UPPAbaby premika meje na številnih ravneh, ponuja visoke standarde inovativnosti in sloga, ki jih iščejo zahtevni starši. Njihov najbolj prepoznaven model je zagotovo UPPAbaby Vista, ki združuje vse, kar boste potrebovali za svojega otroka – od rojstva do prvih korakov in še dlje. Omogočeno je popolnoma enostavno in hitro zlaganje vozička v enem koraku. Možne so različne konfiguracije vozička Vista glede na potrebe staršev – dve Mesa lupinici, dve košari, dva športna sedeža in vse vmesne kombinacije.