Zazu® Nočna lučka z melodijami in vzorcem dihanja Slončica Emmy
42,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 36,54.

Dodaj v košarico

Zazu® Nočna lučka z melodijami in vzorcem dihanja Slončica Emmy

42,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 36,54.

Emmy lahko vašemu malčku pomaga zaspati s svojo edinstveno tehniko dihanja, zvočno napravo in pomirjujočo nočno lučko. Senzor za jok bo znova vklopil svetlobo/zvok, kadarkoli bo vaš malček jokal.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Zazu®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Pomirjujoča moč dihanja

Moč dihanja je najbolj naraven, preverjen in učinkovit način za umiritev uma in boljši spanec. Ob odhodu v posteljo je lahko otrokova glava še polna vseh vtisov dneva in mu preprečujejo, da bi zaspal. Dihalne tehnike jim lahko pomagajo zbistriti misli, opustiti vse misli in lažje zaspati. Poleg zvoka dihanja lučka nudi tudi beli šum, uspavanke in melodijo, ki spominja na afriški sončni zahod. Senzor za jok bo znova vklopil svetlobo/zvok, če bo vaš malček zajokal. Kompaktna lučka se napaja iz baterij ali električnega omrežja (USB polnilni kabel je priložen).

Rdeča nočna lučka

S poslušanjem zvoka dihanja in gledanjem pulza lučke, ki postaja večji in manjši, bo vaš malček samodejno sledil ritmu in lažje zaspal. Otroci se pogosto bojijo teme in raje spijo na svetlem. Izkazalo se je, da je rdeča svetloba najboljša barva za nočno lučko, hkrati pa ne moti proizvodnje melatonina. Senzor za jok bo znova vklopil svetlobo/zvok, kadar koli bo vaš malček jokal.

Dober spanec in kakovostno preživet dan

ZAZU je Nizozemska znamka, ustanovljena leta 2013 s strani staršev treh otrok. Bazira na produktih, ki pomagajo staršem in njihovim malčkom do najbolj kakovostnega spanca. Udobje dobrega spanca lahko pripomore k bolj kakovostno preživetemu času starša in otroka. Izdelki so enostavni za uporabo, zabavni za malčke ter primerni za družbo vašim malčkom skozi celotno noč. Če si želite boljšega spanca in zabavnih trenutkov preživetih z vašimi otroci, je ZAZU prava znamka, saj cilja ravno na dragocene in zabavne trenutke med starši in njihovimi malčki.

Material: ABS, LED
Dimenzije: premer 11,5 cm
Delovanje: polnjenje priloženim USB (5V, 500mA) ali s 3 x AA alkalnimi baterijami (niso priložene)

Brand

Zazu®