Vulli® Grizalo Žirafa Sophie
21,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,69.

Dodaj v košarico

Vulli® Grizalo Žirafa Sophie

21,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,69.

Žirafa Sophie je naravno grizalo, ki pomaga dojenčku blažiti boleče dlesni, ko mu rastejo zobki, in je prva dojenčkova igračka, ki stimulira vse njegove čute. Njeni mehki deli, kot so ušesa in rožički, so idealni za žvečenje in blaženje neprijetnega občutka v dlesnih, ko začnejo izraščati prvi zobje. Kontrastne barvne lise na žirafi vizualno stimulirajo otroka in spodbujajo razvoj vida, njen dolgi vrat pa je idealen za razvoj prijemanja. Ob pritisku na žirafo na oddaja zvok in spodbuja otrokov sluh.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Vulli®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Žirafa Sophie s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju pa koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave.

Ker je narejena iz povsem naravnih materialov je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki.

Slavna žirafa Sophie

Žirafa Sophie je bila ustvarjena 25. maja leta 1961, na dan svete Sofije. V Franciji je gospod Rampeau, ki je bil strokovnjak za preoblikovanje lateksa iz drevesa havea prišel na idejo o oblikovanju žirafe. Takšna eksotična figura bi bila prva na trgu, njena velikost in oblika pa bi bili idealni za oprijem majhnih otrokovih dlani. Sophie La Girafe je bila takojšen uspeh in starši so hitro prepoznali, da je nujna za njihovega otroka. Vulli®, podjetje s sedežem v Rumillyju v regiji Haute-Savoie v Franciji še naprej ohranja strogo varovano skrivnost o izdelavi te čudežne igrače in se še danes tradicionalno proizvaja s postopkom, ki vključuje več kot 14 ročnih obdelav. Narejena je iz 100% naravnega kavčuka, pridobljenega iz lateksa drevesa Hevea. Z leti se je originalni Sophie pridružilo še ogromno drugih sorodnih izdelkov in s tem je izbira res ogromna.

Material: 100% naravni kavčuk
Primerno: od rojstva naprej

Brand

Vulli®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Vulli® Grizalo Žirafa Sophie”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja