Trixie® Štiri slojna lesena sestavljanka z liki živali
11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 9,56.

Dodaj v košarico

Trixie® Štiri slojna lesena sestavljanka z liki živali

11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 9,56.

Kdo se skriva za Mrs. Elephant? Pod njo bo vaš malček odkril še tri druge živali, ki bodo popestrile igro. Živalce bo moral zložiti v pravilnem vrstnem redu, hkrati pa se bo spoznal z različnimi barvami in oblikami. Sestavljanka je izdelana iz lesa s FSC© certifikatom.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Kdo se skriva za Mrs. Elephant? Pod njo bodo otroci našli še tri druge živali, ki bodo popestrile igro. Zložiti jih bodo morali v pravilnem vrstnem redu, kar bo pripomoglo k izboljšanju njihovih motoričnih in kognitivnih sposobnosti. Sestavljanka je izdelana iz lesa s FSC© certifikatom in pobarvana z barvami na vodni osnovi, ki so varne za otroke.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% certificiran les FSC ©
Dimenzije: 18 x 11 x 3cm
Navodila za vzdrževanje: Obrišite z vlažno krpo

Brand

Trixie®