Trixie® Lesena sestavljanka z obrazi živali
17,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 14,36.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesena sestavljanka z obrazi živali

17,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 14,36.

Lesena sestavljanka z obrazi živali je odlična prva sestavljanka za vašega malčka. Najdi katera glava živali paše v pravi krogec. Izdelana iz lesa s FSC© certifikatom in pobarvana z barvami na vodni osnovi, ki so varne za otroke.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® Lesena sestavljanka z obrazi živali je odlična prva sestavljanka za vašega malčka. Ta igra spodbuja motorične in kognitivne sposobnosti, saj je treba najti pravo glavo živali, ki spada v določen krogec. Skozi igro bo malček spoznal različne živali in barve, hkrati pa bo treniral svoj spomin. Sestavljanka je izdelana iz lesa s FSC© certifikatom in pobarvana z barvami na vodni osnovi, ki so varne za otroke.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% certificiran les FSC ©
Dimenzije: 7cm

Brand

Trixie®