Janod® Družabna igra Karacteristiks
15,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,79.

Dodaj v košarico

Janod® Družabna igra Karacteristiks

15,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,79.

Bodite najhitrejši in zberite čim več živali! V tej igri hitrosti bodo morali otroci od 3. leta starosti ujeti čim več kart z živalmi glede na določeno lastnost. Med igro izvedo več o živalih in njihovih značilnostih!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Kdo bo najhitrejši?

Katera žival ima luske? Katera žival izleže jajca? Igra je zelo preprosta: 30 kart z živalmi položite na mizo z licem navzgor. Karte značilnosti so na kupu, obrnjene navzdol. Nekdo obrne prvo karto značilnosti. Na začetku igre mora vsak igralec ujeti čim več kart z živalmi, ki ustrezajo navedeni lastnosti, zato morate biti hitri! Nato preverite tako, da obrnete karte z živalmi, ki so jih zbrali igralci: vse značilnosti živali najdete na zadnji strani vsake karte. Če se igralec moti, vzame karto žival iz svoje roke in jo vrne k ostalim. Nato je čas za štetje točk: kdor ima največ kart, zmaga krog! Zmagovalec nato osvoji karakteristično karto in začnete znova! To je igra, polna preobratov, ki se je ne boste naveličali. Končni zmagovalec je tisti z največ kartami karakteristik! Družabna igra, ki je poučna in dostopna vsem, od 2 do 6 igralcev. Ta igra s kartami je narejena iz FSC®-certificiranega in drugega nadzorovanega materiala.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: karton
Dimenzije: 15,8 x 4 x 25 cm
Primerno za otroke: 3-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Družabna igra Karacteristiks”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja