Janod® Lesena igrača Rainstick
17,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 14,39.

Dodaj v košarico

Janod® Lesena igrača Rainstick

17,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 14,39.

Lesena igrača navdušuje s svojimi nežnimi barvami in prikupnimi ilustracijami.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zvok dežja v leseni igrači

Lesena igrača pomaga otroku pri razvoju opazovalnih sposobnosti, saj so kroglice znotraj igrače vidne skozi prozorno okence. Ko otrok obrne palico, bodo perle v 3 različnih barvah padale skozi cev, skozi 5 lesenih propelerjev, ki imajo 2 različni obliki. Nastali zvok dežja je zelo prijeten za poslušanje. Njena ergonomska oblika in majhna velikost (dolžina 17 cm) pomenita, da jo lahko držijo tudi majhne roke. Primerno za otroke stare 6 mesecev in več.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les, plastika
Dimenzije: 6,2 x 6,2 x 17,3 cm
Primerno za otroke: 6-24 mesecev

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Lesena igrača Rainstick”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja