Janod® Igrača s ključavnicami The Farm

22,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 18,39.

Ključavnice, zapahe, ključi itd… otroci se jih ne morejo naveličati! Zakaj jim torej ne bi podaril lastne table s ključavnico, da bodo lahko odkrivali, razmišljali in eksperimentirali z domačimi živalmi!

Ni na zalogi

Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ključavnice, zapahe, ključi,…

Da bi odkrili vse skrivnosti te lepe lesene deske, bodo morali malčki najti način, kako odpreti vseh 5 zaprtih vrat; vsak s svojim sistemom zaklepanja: ključ, zapah, veriga, zaponka in ključavnica! Vsaka vrata se ponašajo s svojo barvo in številko, pri čemer slednja ustreza številu živalskih mladičev, najdenih za vrati! Obstaja veliko različnih načinov zabave. Otroci se lahko učijo barv, števil ter o domačih živalih in njihovih mladičih, hkrati pa razvijajo spretnost in logiko. Ta privlačna lesena izobraževalna deska FSC® je idealna za otroke, stare 3 leta in več.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les, kovina
Dimenzije: 34,6 x 2,8 x 24,8 cm
Primerno za otroke: 3-5 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Igrača s ključavnicami The Farm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja