BeSafe pas za nosečnice Fix

BeSafe pas za nosečnice Fix

65,00

BeSafe® pas za nosečnice iZi FIX ščiti nosečnico in nerojenega otroka v primeru nesreče in je priporočljiv od drugega meseca nosečnosti. Pas za nosečnice iZi FIX je zasnovan za nadaljnje izboljšanje udobja in lažjo vsakodnevno uporabo.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:BeSafe

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

 • Strokovno svetovanje
 • Preprosto vračilo
 • Hitra in zanesljiva dostava
 • Varno spletno nakupovanje

Opis

Poskrbljeno za varnost nerojenega dojenčka

BeSafe® pas za nosečnice iZi FIX  nosečnicam zagotavlja varno potovanje in spodbuja uporabo varnostnih pasov med nosečnostjo. BeSafe® pas za nosečnice ne posega v osnovne varnostne lastnosti 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, pomaga pa pravilno namestiti stegenski del pasu, tako da vedno ščiti nerojenega otroka. Za vašo varnost je BeSafe® pas za nosečnice preizkušen tudi v trku. Pas za nosečnice ohranja varnostni pas avtomobila v pravilnem položaju na telesu, tako da je nosečnica pravilno pripeta, stegenski pas pa hkrati ločen od trebuha in nerojenega otroka. V primeru trka je sila teže odrasle osebe enaka 3 do 5 tonam. Otrok je nameščen spredaj v trebuhu in je tako izpostavljen velikim obremenitvam. Da bi otroka zaščitil pred poškodbami avtomobilskih varnostnih pasov, BeSafe® pas za nosečnice zapelje avtomobilski pas pod trebuh in otroka čez boke.

Enostavna namestitev pasu na različne načine

BeSafe® pas za nosečnice iZi FIX poleg zaščite nerojenega otroka nudi tudi udobje bodoči mamici z zmanjšanjem neprijetnega pritiska na trebuh in mehur med vožnjo. Izboljšana mednožna sponka, skozi katero je pas vstavljen, zagotavlja, da je varnostni pas pod trebuhom, kar omogoča nosečnici nagibanje naprej in enostavno vsakodnevno uporabo.  Pas za nosečnice BeSafe® iZi FIX lahko se enostavno namesti na skoraj vsak sedež v avtomobilu. Pas se lahko pritrdi na priključke ISOfix na sedežih ali namesti s priloženim trakom. Pas za nosečnice iZi FIX se lahko uporablja na sprednjem sedežu, nameščen s priloženim nastavitvenim pasom. Preprosta zaponka omogoča enostavno premikanje pasu z enega sedeža na drugega. Pritrdite pas na ISOfix pritrdilne točke v avtomobilu in pas za nosečnice je pripravljen za uporabo.

Življenje je čudovito potovanje

Z otroci se začne nova pot. Skupaj. Bodite radovedni in odkrijte zanimive kotičke v bližini doma. Uživajte v vseh majhnih, a velikih čudesih na svoji poti. Pustolovski duh in občudovanje življenja je skandinavske DNK in je izhodišče vsega, kar predstavlja blagovna znamka BeSafe®. Družino BeSafe®, ki jo je leta 1963 ustanovila norveška družina Torgersen in jo vodi že četrta generacija, vodi močna strast: zagotoviti varnost otrokom in staršem, ki se z vsakim dnem odpravijo v svet. Za otroka je vsaka pot še neraziskana, vsaka žival, cvetlica, vonj… vse je nekaj novega, kar še mora spoznati. Tudi potovanje v trgovino je lahko majhna pustolovščina, če to želite. In včasih je lahko ravno mali naključni trenutek, tisti trenutek, ki se ga boste večno spominjali. Torej, pojdite – raziščite življenje skupaj!

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

 • Priporočena uporaba od 2. meseca nosečnosti
 • Namestitev na ISOfix in 3 točkovni varnostni pas ali trak za namestitev in 3 točkovni varnostni pas
 • Testirano v skladu z ECE R16

Pas za nosečnice:

 • Nosečnicam zagotavlja varno potovanje in spodbuja uporabo varnostnih pasov med nosečnostjo
 • Povečana varnost za nerojenega otroka
 • Povečano udobje in uporabnost
 • Uporablja se lahko na skoraj vseh sedežih v avtomobilu

Testi in certifikati:

 • Testirano v skladu z ECE R16

Vključeno v ceno

 • BeSafe® Pas za nosečnice

Navodila za vzdrževanje

 • Upoštevajte priložena navodila

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “BeSafe pas za nosečnice Fix”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja