Cam Cam® Grizalo Leaf Dusty Green

11,12

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,12.

-20%

Grizalo je oblikovano kot čudovit list z veliko različnimi teksturami, namenjen blaženju bolečih dlesni in spodbujanju dojenčkovega vida, dotika in okusa. Grizalo je zelo prilagodljivo ter mehko na dotik in žvečenje. Oblika omogoča enostavno prijemanje in držanje za drobne rokice.

Ni na zalogi

Brand:Cam Cam®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Grizalo je namenjeno blaženju bolečih dlesni in spodbujanju dojenčkovega vida, dotika in okusa. Oblika omogoča enostavno prijemanje in držanje za drobne rokice ter je zelo mehko na dotik. Je hipoalergeno in zasnovano brez lukenj za preprečevanje bakterij in plesni. Je popolnoma brez BPA in PVC.

Cam Cam Copenhagen je podjetje s certifikatom GOTS in sodeluje samo s proizvajalci tekstila s certifikatom GOTS. GOTS (Global Organic Textile Standard) je vaše zagotovilo, da je izdelek izdelan iz okolju najbolj prijaznih materialov in pod družbeno odgovornimi pogoji. GOTS je svetovno priznan kot najstrožji standard za ekološko proizvodnjo tekstila in zagotavlja varno, humano in nestrupeno delovno okolje. Ko izberete GOTS, zaščitite svojega otroka, soljudi in okolje.

Material: 100% naravna guma Havea
Dimenzije: 10 x 10 x 1,7 cm
Navodila za vzdrževanje: očistite z milom v mlačni vodi

Brand

Cam Cam®