Janod® Lesen set Soup
32,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,39.

Dodaj v košarico

Janod® Lesen set Soup

32,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,39.

Imeti rad zelenjavo je eno. Kuhanje z njo, je pa drugo … res je zabavno!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Danes na meniju: zelenjavna juha!

Kaj je lahko boljšega od okusne juhe, ki jo pripravijo otroci? Tukaj je dober način, da malčke seznanite z zdravo kuhinjo in sezonsko zelenjavo! S tem jušnim kompletom lahko otroci ustvarijo lastne recepte. Na jedilniku: por, korenje, krompir, lesena čebula in vejice polsta. Za tiste sladkosnede, ki sanjajo o mineštri, lahko pripravo popestri paket raznobarvnih testenin (seveda z zelenjavo). Zdaj pa pojdimo k štedilniku. Otroci lahko pustijo domišljiji prosto pot in kuhajo, kot se jim zdi primerno, s kovinskim loncem in pokrovom, zajemalko in seveda mešalnikom! S svojimi realističnimi dodatki bo ta komplet vašemu otroku omogočil, da si izmisli okusne jedi in posnema odrasle. Leseni dodatki v tem kompletu za kuhanje imajo FSC® certifikat.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les, kovina, blago (klobučevina – poliester – najlon – bombaž), karton
Dimenzije: 14,4 x 10,3 x 13,4 cm
Primerno za otroke: 3-5 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Lesen set Soup”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja