Janod® Ustvarjalna igra 4 Years Multiactivities
18,99 15,19

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,19.

Dodaj v košarico

Janod® Ustvarjalna igra 4 Years Multiactivities

15,19

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 15,19.

-20%

Ta paket je popolno darilo za malčke, ki se radi zaposlijo z ustvarjanjem.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zagotovljene ure in ure zabave

Z 2 različnima tehnikama bodo lahko otroci ustvarili 9 čudovito obarvanih umetnin, na katere bodo zagotovo ponosni. 3 slike lahko okrasijo z nalepkami, ki ustvarjajo 3D učinek, medtem ko lahko 6 grafičnih slik vedno znova pobarvajo ali dopolnijo z izbrisljivim markerjem. Obe tehniki sta popolni za razvoj finih motoričnih sposobnosti malčkov in spodbujanje ljubezni do ustvarjanja.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: karton, plastika, pena, samolepilni papir, filc, kosmičen papir
Dimenzije: 20 x 0,1 x 20 cm
Primerno za otroke: 4-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Ustvarjalna igra 4 Years Multiactivities”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja