Janod® Lesen set zelenjave Ratatouille
32,99 26,39

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,39.

Dodaj v košarico

Janod® Lesen set zelenjave Ratatouille

26,39

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,39.

-20%

In nocojšnja posebnost je: ratatouille! Nadobudni kuharji bodo s tem kompletom kuhinjskih pripomočkov lahko pripravili mavrično obarvano jed. Kako, se sprašujete? Enostavno, preprosto morajo slediti prikazanemu receptu!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mmmm, kdo danes kuha?

Za pripravo te znane sredozemske jedi je na voljo skupno 32 pripomočkov: 1 lesena bučka, ki jo lahko narežete na 5 rezin, 1 leseni jajčevec, ki ga lahko narežete na 5 rezin, 4 lesene rezine paradižnika, 2 leseni rezini čebule, 5 rezin paprike iz filca, 3 vejice zelišč iz blaga, 1 lesen solnik, 1 lesen poper, 1 lesen nož, 1 kartonska deska za rezanje in 1 lesen pekač. S tem otroškim kuhinjskim setom lahko najmlajši pripravijo klasično jed vedno znova! Mali kuharji bodo z nožem nasekljali zelenjavo na rezine in hrano razporedili v krožnik, kakor želijo; ta komplet je idealen za spodbujanje motoričnih sposobnosti in domišljije.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les, karton, blago
Dimenzije: 20,6 x 12,2 x 4,1 cm
Primerno za otroke: 3-5 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Lesen set zelenjave Ratatouille”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja