Janod® Lesena aktivnostna igrača Tropik

28,79

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 28,79.

-20%

Večdelni in zabaven trikotnik! Ta igrača obljublja veliko novih odkritij za malčke.

Ni na zalogi

Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabaven trikotnik

S 7 dejavnostmi: labirint, ogledalo, zobniki za vrtenje, matice za privijanje, abakus, dežna palica in valji za poravnavo, je ta lesena igrača idealna za otroke od 12. meseca naprej. Kompaktna igrača je enostavna za prenašanje, zato jo lahko odnesete s seboj kamorkoli želite. Otroci od 1. leta naprej bodo lahko razvijali fino motoriko, koordinacijo in se seznanjali z barvami ter oblikami! Z množico dejavnosti na vsaki strani bo otrok vedno odkrival nove stvari.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les, plastika, kovina
Dimenzije: 19,8 x 18 x 15,8 cm
Primerno za otroke: 1-3 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Lesena aktivnostna igrača Tropik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja