Janod® Lesena aktivnostna igrača Caterpillar Ball Track
42,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 34,39.

Dodaj v košarico

Janod® Lesena aktivnostna igrača Caterpillar Ball Track

42,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 34,39.

Gosenica, ki pada z neba! Ta lesena steza z žogami ponuja malčkom zanimivo odkrivanje, zahvaljujoč čudoviti progi v nežnih barvah in 3 vijoličnim žogam.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavna gosenica

Otroci lahko sledijo poti gosenice (kroglic), ki gredo od sonca do oblakov in nato do prozornega tunela! Na poti navzdol bodo pozvonile in presenetile vašega otroka, preden bodo pristale na vrtu in oblikovale vijolično gosenico. Ta čudovita igrača bo vašemu otroku pomagala razviti ostrino vida s sledenjem, rokovanjem in ravnanjem s sferičnimi predmeti.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les
Dimenzije: 28.6 x 12 x 30.5 cm
Primerno za otroke: 1-3 leta

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Lesena aktivnostna igrača Caterpillar Ball Track”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja