Janod® Set za izdelavo nakita Beaded Flower Jewels
12,99 10,39

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Dodaj v košarico

Janod® Set za izdelavo nakita Beaded Flower Jewels

10,39

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

-20%

Nakit, ki bo nasmejal! Ta komplet otrokom omogoča, da se preizkusijo v izdelavi lastnega nakita.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ustvarjanje lastnega nakita

Set vsebuje: 1 belo povoščeno nit, 2 elastični vrvici (modra in roza), 1 prozorno najlonsko nit, 2 “smeškota” perli, 2 srčka (roza in modra), 4 tube perlic (bela, roza, oranžna in modra), 2 majhni neonsko rožnati resici in 2 obeska z zlatimi lističi. Priložena je tudi knjižica z navodili: vsebuje vse modele in navodila, potrebna za postopno izdelavo nakita. Iz tega kompleta za ustvarjanje lahko izdelate 3 zapestnice, 2 ogrlici in 1 prstan. Izdelava 6 kosov nakita naj bi trajala približno 3-4 ure. Ravnanje s kroglicami in sledenje navodilom spodbuja koncentracijo, spretnost in umirjenost ter občudovanja vreden končni rezultat.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: Poliester, elastan, plastika, kovina, najlon, steklo
Dimenzije: 19 x 3 x 15 cm
Primerno za otroke: 6-10 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Set za izdelavo nakita Beaded Flower Jewels”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja