Janod® Set za izdelavo nakita Astrology
25,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 20,79.

Dodaj v košarico

Janod® Set za izdelavo nakita Astrology

25,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 20,79.

Nakit z osebnostjo! S tem kompletom lahko otroci izdelajo 14 kosov nakita na temo astroloških znamenj in jih obdržijo zase ali podarijo svojim prijateljem.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ustvarjanje lastnega nakita

S tem kompletom lahko otroci izdelajo 14 kosov nakita na temo astroloških znamenj in jih obdržijo zase ali podarijo svojim prijateljem. Vključeno je vsako znamenje zodiaka. Komplet vsebuje: 12 srebrnih plastičnih kroglic, 175 modrih naključnih perlic v obliki črk, 50 okroglih mat perlic, 1 roza elastična vrvica, 1 srebrna verižica, 4 srebrne zaponke, 2 resici, 2 obeska s srebrno zvezdo, 1 nit iz zelenega žada in 2 lista nalepk. Priložena je tudi knjižica z navodili in modeli, da se bodo tudi najmlajši lahko vživeli v to dejavnost! Iz tega kompleta nakita je mogoče sestaviti 3 zapestnice s črkami in mat perlami, 3 zapestnice z verigicami, 6 zapestnic z nitjo in 2 ogrlici z obeskom. Ta praktična dejavnost zahteva potrpežljivost in natančnost, zato je idealna za ljubitelje ustvarjanja.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: PVC, elastan, plastika, kovina, najlon poliester
Dimenzije: 25,5 x 4 x 21 cm
Primerno za otroke: 7-10 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Set za izdelavo nakita Astrology”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja