Janod® Set za izdelavo nakita Rainbow
12,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Dodaj v košarico

Janod® Set za izdelavo nakita Rainbow

12,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Otroci si lahko sedaj ustvarijo svoj komplet nakita z lesenimi perlami mavričnih barv! Ta ustvarjalni komplet omogoča izdelavo 2 zapestnic in 1 ogrlice iz lesenih perl v živih barvah.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ustvarjanje lastnega nakita

Ta ustvarjalni komplet omogoča izdelavo 2 zapestnic in 1 ogrlice iz lesenih perl v živih barvah. Podrobna knjižica s fotografijami bo otrokom pomagala dokončati vsak korak. Majhen obesek s pikapolonico, simbol za srečo in pomponi bodo tem trem elegantnim kosom nakita dodali pridih domišljije. Ta dejavnost je zelo enostavna za izvajanje, saj pomaga razvijati fine motorične sposobnosti in potrpežljivost pri otrocih od 6. leta dalje. Za izdelavo enega kosa nakita si bodo vzeli približno 20 minut časa.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les, kovina, najlon
Dimenzije: 19 x 3 x 15 cm
Primerno za otroke: 6-10 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Set za izdelavo nakita Rainbow”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja