Janod® Set za ustvarjanje Drawing Skills
12,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Dodaj v košarico

Janod® Set za ustvarjanje Drawing Skills

12,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Kako lahko pomagamo otrokom pri razvoju njihove fine motorike? Ustvarjanje umetnin je dober način, da izboljšajo svojo pisavo, ne da bi se tega zavedali!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavno in poučno

Ta komplet za otroke od 5. leta naprej vsebuje 4 dvostranske izbrisljive table, ki prikazujejo ljubke in smešne živalske like. Otroci lahko uporabljajo izbrisljive flomastre (enega modrega in enega roza) in vnaprej narisane oblike na tablah za vadbo risanja zank, valov in simetričnih elementov. Izdelava 4 plošč traja približno 1,5 ure, vendar jih je mogoče delati znova in znova, ker jih je mogoče izbrisati, kar pomeni, da lahko otroci vadijo in hitro napredujejo!

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: karton, plastika, klobučevina, laminiran papir
Dimenzije: 20 x 0,1 x 20 cm
Primerno za otroke: 5-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Set za ustvarjanje Drawing Skills”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja