Janod® Set za ustvarjanje Cutting And Sticking
12,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Dodaj v košarico

Janod® Set za ustvarjanje Cutting And Sticking

12,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Izrezovanje in lepljenje je izjemno zabavna dejavnost, ki razvija tudi fino motoriko otrok, starih 4 leta in več!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Preprosto in zabavno

Ta komplet za ustvarjanje vsebuje vse, kar bodo malčki potrebovali za dokončanje 4 slik, tako da izrežejo vzorčaste papirnate elemente in jih prilepijo na pravo mesto. Škarje, ki so varne za otroke (režejo samo papir) in 5 listov vzorčastega papirja bo o ustvarjalnosti nadobudnih umetnikov povedalo veliko. Preprosto naj izrežejo vnaprej narisane oblike iz listov papirja in jih razporedijo na pravo mesto s pomočjo priloženega lepila. Otroci lahko sledijo tudi navodilom v knjižici. Za dokončanje 4 slik potrebujejo približno 1,5 ure.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: papir, plastika, lepenka, lepilo
Dimenzije: 20 x 0,1 x 20 cm
Primerno za otroke: 4-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Set za ustvarjanje Cutting And Sticking”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja