Janod® Set za ustvarjanje Pompoms
12,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Dodaj v košarico

Janod® Set za ustvarjanje Pompoms

12,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 10,39.

Preprosta, a zabavna dejavnost, ki bo malčke uvedla v svet umetnosti in rokodelstva.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Preprosto, a zabavno

Ta komplet vsebuje 4 slike, ki jih lahko okrasite s 150 pomponi v 2 velikostih in 5 različnih barvah. Priložena so tudi 4 držala za slike, ki jih lahko naredite kar iz škatle. S pomočjo knjižice z navodili in barvnimi obrisi oblik na slikah, preprosto prilepite pompom prave barve in velikosti na svoje mesto. Za vsako sliko bo otrok porabil približno 20 minut. Ta kreativni komplet je del kolekcije My Arts & Crafts, ki se ponaša z izjemno ljubkimi živalmi pastelnih barv in najmlajše uvaja v njihove prve, praktične ustvarjalne dejavnosti.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: poliester, karton
Dimenzije: 20 x 0,1 x 20 cm
Primerno za otroke: 3-5 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Set za ustvarjanje Pompoms”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja