Janod® Lesen narezek My First French Aperitif
32,99 26,39

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,39.

Dodaj v košarico

Janod® Lesen narezek My First French Aperitif

26,39

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,39.

-20%

Kdo je rekel, da so narezki samo za odrasle? Zahvaljujoč temu izvirnemu kompletu si lahko najmlajši zamislijo čisto svoj praznični trenutek s ključnimi sestavinami za uspešen narezek!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Janod®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Njami, njami

Na jedilniku za male gurmane se bo znašlo malo sira z dvema narezanima koščkoma, tri rezine sendvič kruha, dva grisina, klobasa in njene 3 lesene rezine in tri rezine emental iz rumenega filca. Vse je mogoče postreči na rdeče-belem kartonskem pladnju ali leseni deski za rezanje.

Dizajn, domišljija, učenje

Janod® je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajše spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Material: les, karton, filc
Dimenzije: 24 x 12 x 22 cm
Primerno za otroke: 3-6 let

Brand

Janod®

Janod je francoska blagovna znamka, ki ustvarja igrače, ki bodo spodbudile otrokovo domišljijo in ga učile skozi igro, starše pa navdušile z dizajnom. Lesene igrače Janod stimulirajo otroško domišljijo in malčke spodbujajo k ustvarjanju. Barvite in inovativne lesene igrače so namenjene najmlajšim uporabnikom od 12 mesecev dalje pa vse do 9. leta. Lesene igrače otroka učijo motoričnih sposobnosti, odkrivanje novega, eksperimentiranje in ustvarjanje. Najmlajšega uporabnika spodbudijo k opazovanju in pomnjenju, malček pa se skozi uporabo uči štetja, pisanja in igre vlog. In kar je najbolje: lesene igrače so trajnostne!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Janod® Lesen narezek My First French Aperitif”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja