LIEWOOD® Klobuk Amelia – Seaside light lavender

LIEWOOD® Klobuk Amelia – Seaside light lavender

26,00

Očarljiv klobuček Amelia omogoča popolno zaščito v najtoplejšem delu leta. Otroški klobuček, ki odlično pokriva glavo in vrat boste lahko odlično kombinirali z ostalimi dodatki za kopanje in ustvarili šik poletno opravo za vašega malčka.

Počisti
Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Liewood®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Popolna zaščita za otroke v poletnih dneh
V toplih sončnih dneh nikakor ne smemo pozabiti na dobro zaščito pred soncem. Da bodo najmlajši družinski člani lahko brez skrbi uživali v igri in sprehodih v najtoplejšem delu leta, so na voljo očarljivi otroški zaščitni klobučki Amelia. Otroški klobuček iz 100% organskega bombaža dobro prekriva predel glave in tako obrazek, kako tudi vrat uspešno ščiti pred soncem. Klobuček je na voljo v različnih velikostih; za novorojenčke, dojenčke in malčke, vse do 7. leta starosti. Otroški klobuček lahko operete v pralnem stroju.

Razveseljiva otroška poletna kolekcija
Danska blagovna znamka Liewood® iz Kopenhagna navdušuje s trendi dodatki za najmlajše. Najtoplejši del leta bo z očarljivimi dodatki Liewood® še bolj poseben in razveseljiv. Priljubljena blagovna znamka s prepoznavnim skandinavskim slogom navdušuje s poletno kolekcijo praktičnih dodatkov v očarljivih barvnih odtenkih. Kombinirajte očarljiv otroški zaščitni klobuček Amelia z ostalimi poletnimi dodatki iz najbolj razveseljive kolekcije te sezone!

Brand

Liewood®

Dodatne informacije

Velikost

1-2 leti