Little Dutch® Darilni paket Sailors Bay
27,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,76.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Darilni paket Sailors Bay

27,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 23,76.

V darilnem paketu je mehka plišasta igračka, grizalo z ladjico in ninica. Vse troje je lepo pakirano v darilni škatli – pripravljeno za čudovito darilo ob rojstvu!

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Čudovit darilni paket

Ta ljubek paket vključuje izbor naših najljubših mehkih igračk iz kolekcije Sailors Bay, ki se lahko stisnejo, objamejo in so izvrstne za igro. Izredno mehka plišasta ninica je čudovita, mehka in nudi udobje med spanjem. H kompletu je dodano tudi grizalo z ladjico, ki spodbuja koordinacijo rok-oči. Vsi 3 predmeti so pakirani v čudovito darilno škatlo. Darilni paket je kot nalašč za otroke od rojstva dalje.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch. Izdelki Little Dutch iskrijo veselje, dodajo udobje in prinašajo lahkotnost. Poleg tega so lahko starši prepričani, da je vsak kos temeljito preizkušen, izdelan iz visokokavostnih materialov ter varen. Misija Little Dutch je osrečiti še več otrok in staršev. S čudovito oblikovanimi, udobnimi in kakovostnimi izdelki želijo narediti vsak majhen ali velik korak v otrokovem razvoju prijetnejši in pri tem podpirati tako mame kot očete pri številnih izzivih starševstva.

Dimenzije: 26 x 26 x 10 cm

Brand

Little Dutch®