Little Dutch® Igra metanje obročev
19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Igra metanje obročev

19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Osredotočite se, ciljajte in vrzite! Poskusite vreči obroč okoli lesenih stebrov in osvojiti točke. Igračo lahko postavite v različnih konfiguracijah, tako da vsaka igra ponuja nov izziv. Zabavna dejavnost za vso družino!

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabava za vso družino

Igranje te klasične igre metanja obroča bo pri vašem malčku razvilo koordinacijo oči in rok, ocenjevanje razdalje in natančno ciljanje. V kompletu je 5 lesenih okvirjev za tarče v različnih barvah in z različnimi konicami. Vsak drži steber, na katerega se vrže enega od 5 barvno označenih obročkov iz bombažne vrvi. Ko končate z igranjem, ga ne puščajte zunaj ali na dežju, ampak ga shranite na suhem mestu.

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch. Izdelki Little Dutch iskrijo veselje, dodajo udobje in prinašajo lahkotnost. Poleg tega so lahko starši prepričani, da je vsak kos temeljito preizkušen, izdelan iz visokokavostnih materialov ter varen. Misija Little Dutch je osrečiti še več otrok in staršev. S čudovito oblikovanimi, udobnimi in kakovostnimi izdelki želijo narediti vsak majhen ali velik korak v otrokovem razvoju prijetnejši in pri tem podpirati tako mame kot očete pri številnih izzivih starševstva.

Material: les
Dimenzije: 32 x 32 x 16 cm

Brand

Little Dutch®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Little Dutch® Igra metanje obročev”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja