Little Dutch® Lesena zvočna sestavljanka Little Farm
19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Dodaj v košarico

Little Dutch® Lesena zvočna sestavljanka Little Farm

19,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 16,96.

Naj otroci spoznajo živali iz kmetije, prepoznajte njihove oblike in edinstvene zvoke s to zabavno sestavljanko. Ko postavite žival nazaj na pravo mesto, boste zaslišali njen zvok.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavno spoznavanje živali

Sestavljanka s 7 živalmi in traktorjem z zvoki spodbuja koordinacijo oči in rok ter spodbuja otrokov besedni zaklad. Sestavljanka vsebuje senzorje, ki se aktivirajo s svetlobo – za najboljše rezultate uporabite pri močni svetlobi. Prepričajte se, da je stikalo vklopljeno, da aktivirate zvočno funkcijo. Senzorji se lahko pomotoma aktivirajo zaradi neposredne sončne svetlobe, zato jih vedno izklopite, ko niso v uporabi. (Baterije (2 x AAA) niso vključene.)

Sreča je v majhnih stvareh

Little Dutch spodbuja otroke in njihove starše, da uživajo v majhnih stvareh v življenju. Malenkosti v vsakdanjem življenju so tiste, ki nam prinesejo pravo srečo. Kot nasmeh na obrazu otroka ali novorojenčka, ki varno in brezskrbo spi. Prijetna družinska večerja ali skupna igra z otroki. Pa tudi otroška soba, ki deluje udobno in toplo. Little Dutch je družinsko podjetje, ki ima svoj izvor na domačem podstrešju in se je od takrat razvilo v podjetje z več kot 45 zaposlenimi. Širjenje ljubezni s čudovitimi, ljubkimi in edinstvenimi izdelki ter dodajanje dodatnega družinskega veselja je ključno vodilo za vsem, kar počno pri Little Dutch. Izdelki Little Dutch iskrijo veselje, dodajo udobje in prinašajo lahkotnost. Poleg tega so lahko starši prepričani, da je vsak kos temeljito preizkušen, izdelan iz visokokavostnih materialov ter varen. Misija Little Dutch je osrečiti še več otrok in staršev. S čudovito oblikovanimi, udobnimi in kakovostnimi izdelki želijo narediti vsak majhen ali velik korak v otrokovem razvoju prijetnejši in pri tem podpirati tako mame kot očete pri številnih izzivih starševstva.

Dimenzije: 21 x 30 x 2,4 cm

Brand

Little Dutch®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Little Dutch® Lesena zvočna sestavljanka Little Farm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja