Rabbit&Friends® Set 3 mehkih silikonskih lučk Mini Morski pes, delfin in kit
24,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,54.

Dodaj v košarico

Rabbit&Friends® Set 3 mehkih silikonskih lučk Mini Morski pes, delfin in kit

24,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,54.

Set 3 mini silikonskih lučk v ljubkih oblikah vodnih živalic bo malčkom prinesel veliko veselja. Je unikaten okras otroške sobe in spremljevalec, ko otrok zaspi ali ponoči odtava v sobo staršev ali kopalnico.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Mehka svetloba ob večerni rutini in ponoči

Set 3 lučk Rabbit&Friends® se odlično obnese kot spremljevalec večernih iger. Vsaka lučka deluje individualno. Senzor zazna tresljaje, na primer tapkanje ali premikanje, in aktivira svetilko. Lučke omogočajo branje pravljic pred spanjem, obenem pa poskrbijo za pomirjujočo družbo in miren, varen spanec. Ponoči olajšajo nego najmlajših otrok, menjavo pleničk in dojenje, nekoliko starejšim otrokom pa bodo služile kot prenosne svetilke na poti skozi temen hodnik do kopalnice ali spalnice staršev. Barvna paleta 7 različnih barv lučke bo ustvarila edinstveno, harmonično vzdušje v prostoru, napolnjeno z mehko svetlobo.

Intuitivno upravljanje

Lučke delujejo na tapkanje. Lučke se samodejno izklopijo po 1 minuti neuporabe. Upravljanje lučk je intuitivno – brez težav jo obvlada tudi majhen otrok. Po stiskanju lučka spremeni obliko in se po nekaj trenutkih vrne v prvotno obliko. Lučke delujejo na baterije CR2025, ki so vključene (9 kosov). Ena baterija zadostuje za približno 15 ur, kar je približno 900 polnih ciklov osvetlitve. Ko se baterija izprazni, jo lahko zamenjate z novo tako, da odvijete spodnji del svetilke.

Otroku prijazen material in oblikovanje

Mehke silikonske lučke Rabbit&Friends® so brez ostrih robov in se zahvaljujoč LED tehnologiji ne segrevajo, zato so varne za otroke. Izdelane so iz kakovostnega, certificiranega, varnega silikona brez BPA s površinsko obdelavo, ki je na otip kot puder. Niso primerne za otroke, mlajše od treh let, zaradi majhnih snemljivih delov.

Rabbit&Friends®

Rabbit&Friends® je poljska blagovna znamka, ki pripada družbi Regnum s.c. – družinsko podjetje, ki je na trgu je od leta 2000. Svetilke so nastale zaradi potreb ene od solastnic – srečne mamice dveh majhnih otrok. Rabbit&Friends® so uporabni pripomočki za vsakega starša. Nudijo mehke, silikonske LED luči, lučke z glasbeno skrinjico in vrtiljakom, ventilatorje z lučko in difuzorje. Izdelki imajo certifikate kakovosti in varnosti ter so odličen dodatek v otroški sobi. Otrokom pomagajo lažje zaspati, staršem pa olajšajo nego.

Material: silikon in ABS, brez BPA
Dimenzije: 75-109 mm/58-72 mm
Certifikati: CE, RoHS
Navodila za vzdrževanje: čiščenje z vlažno krpo in blago milnico

Brand

Rabbit&Friends®