Stokke® Baldahin za otroško posteljico Sleepi™ Mini / Sleepi™ Bed White

Stokke® Baldahin za otroško posteljico Sleepi™ Mini / Sleepi™ Bed White

69,00

Stokke® Baldahin za otroško posteljico vsako sobico naredi še bolj čarobno. Enostavno ga pritrdite na drog v barvi posteljice in s tem ustvarite tudi bolj umirjeno okolje za vašega malčka, hkrati pa ga zaščitite pred ne zaželjenimi mrčesi.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Prijetno in pomirjujoče okolje za vašega otroka

S čarobnim Stokke® Baldahinom za otroško posteljico Sleepi™ v beli barvi boste ustvarili v otroški sobici prijetno in pomirjujoče okolje za vašega malčka. Baldahin bo sobici dodal pridih skandinavskega stila, hkrati pa bo uporaben, ker deluje tudi, kot zaščita pred ne zaželjenimi mrčesi.  Baldahin enostavno namestite na drog za baldahin, na spodnjem delu pa najdete priročne trakove, s katerimi ga lahko priveže tudi na spodnje lesene prečke posteljice Sleepi™. Tkanina je lahka in zračna, tako da lahko zrak neprestano kroži. Na vrhu pa ima priročno luknjico, ki omogoča namestitev vrtiljaka.

Stokke® Sleepi™ Mini, White. view 1

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Dimenzije: 147×250 cm

Material: 100% poliester

Navodila za vzdrževanje: Pranje v pralnem stroju do 40°C

Certifikat: Oeko-Tex certifikat Standart 100, Produktni razred I

Kompatibilno: Stokke® Sleepi™ Bed Extension, Stokke® Sleepi™ Mini, Stokke® Sleepi™ Bed

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Baldahin za otroško posteljico Sleepi™ Mini / Sleepi™ Bed White”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja