Stokke® Podaljšek za otroško posteljico Sleepi™ Bed Natural
269,00 Dodaj v košarico

Stokke® Podaljšek za otroško posteljico Sleepi™ Bed Natural

269,00

Stokke® Podaljšek za otroško posteljico Sleepi™ Bed je praktičen komplet za povečanje posteljice Stokke® Sleepi™ Mini v večjo posteljico Sleepi™ Bed. S kompletom lahko posteljico povečate na dolžino 127 cm in je tako uporabna za otroke do 3. leta starosti.

Preveri razpoložljivost

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za večje malčke, večja posteljica

Preteklo je prvih čarobnih šest mesecev in zdaj je čas, da svoj Stokke® Sleepi ™ Mini spremenite v Stokke® Sleepi ™ s praktičnim kompletom za podaljšanje postelje. Posteljica bo s temi podaljški v dolžino merila 127cm in bo tako primerna za malčke do 3. leta starosti. Vzmetnice se prodajajo ločeno, tako da boste za Stokke® Sleepi™ Bed potrebovali še novo mehko vzmetnico, na kateri bo vaš malček zmeraj sladko zaspal.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: uporaba s podaljški približno do 3. leta

Dimenzije: 45 x 74 x 86 cm

Teža: 9.5 kg

Material: masiven bukov les

Navodila za vzdrževanje: obrišite z vlažno krpo in s suho krpo obrišite odvečno vlago, saj se v nasprotnem primeru lahko pojavijo madeži. Uporabo kakršnihkoli čistil ali krp iz mikrovlaken odsvetujemo

Kompatibilno: Stokke® Sleepi™ Mini

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Podaljšek za otroško posteljico Sleepi™ Bed Natural”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja