Stokke® Pladenj za stolček Tripp Trapp® White

Stokke® Pladenj za stolček Tripp Trapp® White

49,00

Stokke® Tripp Trapp® najbolje prodajan in največkrat nagrajen otroški stolček, za različna obdobja odraščanja otroka, v skandinavskih državah in Zahodni Evropi. Za vse tiste, ki bi radi stolček uporabljali ločeno od jedilne mize, bo pladenj odličen dodatek stolčku.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Za enostavno hranjenje v stolčku

Stolček Tripp Trapp® je zasnovan tako, da se prilega vsaki jedilni mizi in pripelje otroka v srce vaše družine. Vsekakor pa je v določenih primerih pladenj dragocen pripomoček, saj omogoča dodatno vsestranskost vašega stolčka Tripp Trapp®, kadar ga želite uporabljati ločeno od jedilne mize. Pladenj je izdelan iz plastike brez BPA in je enostaven za čiščenje. Pladenj ne more zamenjati varnostnega loka, primeren pa je za uporabo med 6. mesecem in 3. letom starosti.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: od 6. meseca do 3. leta

Dimenzije: 44 x 41 x 4 cm

Teža: 0.7 kg

Material: plastika brez BPA

Navodila za vzdrževanje: čiščenje z vlažno krpo

Kompatibilno: Tripp Trapp® Chair Beech, Tripp Trapp® Baby Set, Tripp Trapp® Chair Oak, Stokke™ Munch™ Complete, ezpz™ by Stokke™ placemat for Stokke® Tray

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Pladenj za stolček Tripp Trapp® White”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja