Trixie® Lesena ropotuljica Mrs. Elephant
11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 9,56.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesena ropotuljica Mrs. Elephant

11,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 9,56.

Zabavajte se s kroglicami, ki veselo plešejo v trebuhu živali. Lesena ropotuljica v obliki živalic oddaja zvoke, ki bodo pritegnili malčkovo pozornost.

 

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabavajte se s kroglicami, ki veselo plešejo v trebuhu živali. Ropotuljica je izdelana iz visoko kakovostnega bukovega lesa s 100% certifikatom FSC ©. Vse barve na tem izdelku so na vodni osnovi. Na voljo v različnih živalih.

Dimenzije :11 x 5 x 1.5cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Lesena ropotuljica Mrs. Elephant”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja