Trixie® Lesene puzzle v krogu
15,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,76.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesene puzzle v krogu

15,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,76.

Ta zabavna uganka je res dve uganki v enem! Najprej poskušate vse koščke sestavljanke združiti v en velik krog, nato pa zberete vse živalice in jih postavite na pravo mesto! Ta sestavljanka zagotavlja veliko zabave in izboljšuje tako kognitivne kot tudi fine motorične sposobnosti!

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Otroci bodo spoznavali barve, oblike in živali. Sestavljanke in živali so narejene iz 100% lesa s certifikatom FSC ©. Vse barve na tem izdelku so na vodni osnovi, varne za otroke in niso strupene.

Dimenzije :21 x 2

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Lesene puzzle v krogu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja