Trixie® Lesene Puzzle
15,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,76.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesene Puzzle

15,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 12,76.

Lesena sestavljanjka v obliki poučnih likov. Puzzle bodo pomagale pri razvoju finih motoričnih sposobnosti in oči – roke koordinaciji. Brezčasna igrača, ki bo malčke poučno a vendar na zabaven način učila prepoznavanje oblik in barv.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Narejene so iz 100% lesa s certifikatom FSC ©. Vse barve na tem izdelku so na vodni osnovi, varne za otroke in niso strupene.

Dimenzije : 10 x 28 x 2cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Lesene Puzzle”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja