Trixie® Leseni avtobus
23,95 19,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,16.

Dodaj v košarico

Trixie® Leseni avtobus

19,16

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,16.

-20%

Vsi na naš leseni avtobus. Na krovu avtobusa so 4 potniki, ki jih lahko vstavite in z njimi vstopite in izstopite. Pri igri z avtobusom bo malček razvijal igro vlog in s tem zbudil svojo domišljijo in gradil svojo osebnost, hkrati pa razvijal sposobnosti izražanja in komunikacije

 

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Živali so odlične za igranje vlog in verjamemo, da bo vaš malček preživel ob tej igri kar nekaj časa. Avtobus in živali so narejeni iz 100% lesa s certifikatom FSC ©. Vse uporabljene barve so na vodni osnovi, varne za otroke in niso strupene.

Dimenzije : 12 x 18 x 6cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Leseni avtobus”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja