Trixie® Lesena natikanka
24,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Lesena natikanka

24,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,96.

Trije živalski prijatelji za neskončno zabavo! Sestavite zabavne kombinacije, na vrh pa postavite enega od treh prijaznih živalskih obrazov. Vsak malček bo užival v kombinaciji domišljije in preizkusa svojih finih motoričnih sposobnosti, ko bo poskušal natakniti lesene dele in sestaviti posamezne živali.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Z zlaganjem lesenih delov spodbudimo fino motoriko in koordinacijo, medtem ko se bodo otroci naučili prepoznavati različne velikosti, oblike in barve.

Lesena igrača z vsemi elementi je izdelana iz 100% certificiranega lesa FSC © in iz barv na vodni osnovi, tako da je povsem varna za igro vašega malčka.

Dimenzije: 14 x 18 x 6cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Lesena natikanka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja