Trixie® Leseni geometrijski bloki
24,95 19,96

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Leseni geometrijski bloki

19,96

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 19,96.

-20%

Z geometrijskimi bloki lahko sestavite zabavne kombinacije, na vrhu pa postavite enega od naših prijaznih živalskih obrazov. To je odličen način za treniranje motoričnih sposobnosti otrok, pa tudi njihovega znanja o oblikah, barvah in živalih.

 

 

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

S temi lesenimi bloki spodbudimo fino motoriko in koordinacijo, medtem ko se bodo otroci naučili prepoznavati različne velikosti, oblike in barve. Lesena igrača za zlaganje je izdelana iz visoko kakovostnega bukovega lesa s 100% certifikatom FSC ©. Vse barve na tem izdelku so na vodni osnovi. Na voljo v različnih živalih.

Dimenzije : 18 x 10 x 10cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Leseni geometrijski bloki”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja