Trixie® Leseni obroči za zlaganje Mr. Tiger
21,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 17,56.

Dodaj v košarico

Trixie® Leseni obroči za zlaganje Mr. Tiger

21,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 17,56.

Poučna igračka s katero se bo malček naučil zlaganja, sestavljanja in spoznavanja različnih barv. Ima 5 različno velikih obročkov v nežnih barvah, usklajenih z drugimi Trixie izdelki.

 

 

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Odlična igrača za zaposlitev malčkov

Lesena igrača za zlaganje je izdelana iz visoko kakovostnega bukovega lesa s 100% certifikatom FSC ©. Vse barve na tem izdelku so na vodni osnovi. Na voljo v različnih živalih.

Belgijska blagovna znamka Trixie®

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Dimenzije : 18 x 10 x 10cm

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Leseni obroči za zlaganje Mr. Tiger”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja