Zazu® Glasbeni zvezdni projektor Lev Leo
41,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 35,69.

Dodaj v košarico

Zazu® Glasbeni zvezdni projektor Lev Leo

41,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 35,69.

Projicirajte zvezde in luno na strop v različnih barvah, medtem ko poslušate pomirjujoče zvoke: srčni utrip, zvok narave ali mirno glasbo.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Zazu®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Najboljši nočni prijatelj

Glasbeni zvezdni projektor projicira čarobno zevzdnato nebo v različnih barvah. Glasbeni projektor lahko predvaja različne pomirjujoče zvoke: pomirjujoča glasba, zvok srčnega utripa, zvoki narave. Deluje na 3 x AA alkalne baterije (niso priložene). Mehko igračo lahko perete ročno, ko odstranite zvočni modul.

Senzor za jok

Kadarkoli se otrok ponoči zbudi in začne jokati, se projektor aktivira z zvokom in/ali glasbo. Glasba projektorja se samodejno izklopi po 15 minutah, svetloba pa po 30 minutah.

Dober spanec in kakovostno preživet dan

ZAZU je Nizozemska znamka, ustanovljena leta 2013 s strani staršev treh otrok. Bazira na produktih, ki pomagajo staršem in njihovim malčkom do najbolj kakovostnega spanca. Udobje dobrega spanca lahko pripomore k bolj kakovostno preživetemu času starša in otroka. Izdelki so enostavni za uporabo, zabavni za malčke ter primerni za družbo vašim malčkom skozi celotno noč. Če si želite boljšega spanca in zabavnih trenutkov preživetih z vašimi otroci, je ZAZU prava znamka, saj cilja ravno na dragocene in zabavne trenutke med starši in njihovimi malčki.

Material: ABS, varen za otroke; LED
Dimenzije: 24 x 14 x 12 cm
Delovanje: s 3 x AA alkalnimi baterijami (niso priložene)
Navodila za vzdrževanje: odstranite projekcijski modul in mehko igračko operite v pralnem stroju po priloženih navodilih.

Brand

Zazu®