Trixie® Aktivnostna igra Kvartet
8,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,16.

Dodaj v košarico

Trixie® Aktivnostna igra Kvartet

8,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 7,16.

Uživajte v igri za več igralcev! Namen igre je zbrati štiri karte istih motivov, v čim hitrejšem času. Zabava je 100% zagotovljena.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Aktivnostna igra Kvartet je popularna med družinskimi člani in prijatelji. Namen igre je zbrati štiri karte istih motivov, v čim hitrejšem času. Ljubke ilustracije bodo popestrile igro, hkrati pa se bodo skozi njo otroci spoznali z različnimi živalmi ter trenirali svoj spomin in fokus. Ta igra je narejena iz močnega kartona FSC © in sojinega črnila.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Material: 100% certificiran les FSC ©
Dimenzije: 13 cm x 10 cm x 2,5 cm

Brand

Trixie®