TOYS_6.5-01
Trixie® Aktivnostna žogica Mr. Fox
14,95 7,47

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,96.

Dodaj v košarico

Trixie® Aktivnostna žogica Mr. Fox

7,47

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 11,96.

-50%

Trixie® Aktivnostna žogica je primerna igračka za dojenčke od rojstva naprej in bo jih zabavala kjerkoli in kadarkoli. Ob strani ima tudi priročno grizalo, ko bodo malčkom začeli nagajati zobki.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Zabava s  Trixie® Aktivnostno žogico je zagotovljena! Malček lahko z njo ropota, da zasliši njen zvonček, jo stisne k sebi, kadar mu je hudo in si olajša nelagodje v dlesnih z uporabo grizala, kadar mu izraščajo novi zobki.

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Material: 100% bombaž, polnilo: 100% poliester, grizalo: 100 TPE.

Dimenzije: 18 x 20 cm

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Aktivnostna žogica Mr. Fox”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja