Stokke® Podpora za novorojenčka Flexi Bath® White

Stokke® Podpora za novorojenčka Flexi Bath® White

19,00

Stokke® Podpora za novorojenčka Flexi Bath® je odličen dodatek k Stokke® otroški banjici Flexi Bath. Podpora omogoča večje udobje in zato tudi daljša čofotanja.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Ergonomska oblika za večje udobje

V kolikor želite, da bodo kopanja malčkov v banjici Stokke® Flexi Bath® še bolj zabavna, dodajte vanjo Stokke® podporo za novorojenčka Flexi Bath®. Podpora oponaša držo mamine roke, zato je dojenček v njej bolj sproščen in zadovoljen, hkrati pa je oblika ergonomsko prilagojena njegovi naravni obliki telesa. Podpora je narejena prav za banjico Stokke® Flexi Bath® in se nanjo čvrsto pritrdi, da prepreči morebiten zdrs ob dojenčkovem aktivnem kopanju. Stokke® Flexi Bath® podporo boste lahko uporabljali približno do 8. meseca starosti oziroma do maksimalne teže 8 kilogramov, nato pa bo dojenček v banjici med kopanjem verjetno že samostojno sedel.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: od rojstva do 8. meseca oziroma 8 kg

Dimenzije: 46 x 23 x 12 cm

Teža: 0.3 kg

Material: polipropilen (PP)

Navodila za vzdrževanje: v banjici uporabljajte le vodo in mila in šampone, ki so deklarirani posebej za dojenčke in malčke

Kompatibilno: Stokke® Flexi Bath®

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Podpora za novorojenčka Flexi Bath® White”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja