Stokke® Zložljivo stojalo za banjico Flexi Bath® Grey

Stokke® Zložljivo stojalo za banjico Flexi Bath® Grey

59,00

Stokke® Zložljivo stojalo za banjico Flexi Bath® vam bo pomagalo v času kopanja malčka. Banjico enostavno namestite na stojalo, ki ga lahko po uporabi zložite kar skupaj z banjico. S stojalom boste odpravili ne prijetno sklanjanje in vse bolečine v hrbtu bodo pozabljene.

 

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Stokke

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Stojalo, s katerim boste odpravili ne prijetne bolečine ob sklanjanju

Stokke® Zložljivo stojalo za banjico Flexi Bath® je ustvarjeno za vas in vašega malčka. Vam bo koristilo, saj si boste banjico lahko namestili na višjo pozicijo in ne bo več ne prijetnih bolečin ob sklanjanju. Hkrati pa boste z malčkom na tej višini bolj povezani in bodo trenutki kopanja še bolj zabavni. Stojalo ima noge zaščitene proti drsenju, tako da ga enostavno postavite, nanj namestite banjico in v miru skopajte otroka. Po kopanju lahko stojalo zložite skupaj z banjico in jo shranite do naslednje uporabe.

Skandinavski dizajn in dolgoletna tradicija

Stokke® je norveško podjetje, ki je svetovno priznano kot najboljše v kategoriji. Že več kot 40 let združujejo strast do skandinavskega dizajna in se ukvarjajo z izzivom kako običajno spremeniti v posebno. Velik poudarek dajejo na otrokov razvoj in negovanje družinskih vezi. Želijo, da se starši in otroci čimbolj zbližajo, saj bližina ustvarja povezanost. Otroci potrebujejo ta občutek povezanosti, da se počutijo varne in ljubljene, kar jih spodbuja, da postanejo samozavestni v življenju. Znamka strmi k trajnostnim rešitvam, zato uporablja visokokakovostne in trpežne materiale, izdeluje produkte, ki rastejo skupaj z otrokom in ustvarja brezčasen dizajn, ki bo prišel prav za več generacij.

Uporaba: od rojstva do 10 kg

Brand

Stokke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Stokke® Zložljivo stojalo za banjico Flexi Bath® Grey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja