Trixie® Leseni tovornjak
36,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 29,56.

Dodaj v košarico

Trixie® Leseni tovornjak

36,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 29,56.

Naokrog z živalskimi prijatelji! Z vrvico pritrjeno na sprednji strani, popeljite tovorjak in 5 različnih živali na najbolj noro dogodivščino. Pri igri s tovornjakom bo malček razvijal igro vlog ter s tem vzpodbudil svojo domišljijo in gradil svojo osebnost.

Preveri razpoložljivost

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Leseni tovornjak s 5 barvnimi živalicami. Odprtine na strani spodbudijo malčke, da sestavljajo in tako izboljšujejo svoje fine motorične sposobnosti. S pomičnim zgornjim delom enostavno vzamete živali ven ali postavite not in jih z vrvico odpeljete na pot.

Celoten tovornjak z vsemi elementi je izdelan iz 100% certificiranega lesa FSC © in iz barv na vodni osnovi, tako da je povsem varen za igro vašega malčka.

Dimenzije: 13 x 23 x 12cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Leseni tovornjak”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja