Trixie® Leseni vlak
32,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,36.

Dodaj v košarico

Trixie® Leseni vlak

32,95

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih je 26,36.

Skočite na vlak z našimi živalskimi prijatelji! Malčki obožujejo lesene igrače, še posebej če so to vlakci. Ustvarite svoje vagone z različnimi oblikami in barvami – odlično za domišljijo in spodbujanje fine motorike. Z vrvico pritrjeno na sprednji strani povlecite vlak na čudovite dogodivščine.

Na zalogi

Cena izdelka:
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Brand:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Z različnimi lesenimi kockami lahko zgradite nove vagone različnih oblik. S tem čudovitim vlakcem se bo vaš malček zabaval ure in ure, hkrati pa krepil svoje motorične in miselne sposobnosti. Celoten vlakec z vsemi elementi je izdelan iz 100% certificiranega lesa FSC © in iz barv na vodni osnovi, tako da je povsem varen za igro vašega malčka.

Dimenzije: 10 x 30 x 8cm

 

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja. Zahvaljujoč temu celostnemu pristopu, Trixie zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, ki bodo všeč tako otrokom kot staršem.

Brand

Trixie®

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Trixie® Leseni vlak”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja